Isporuka

Uslovi isporuke

 

Rok isporuke

 

U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je do 3 dana (vikend ne ulazi u broj dana isporuke).

Porudžbine formirane radnim danom do 13h biće obrađene istog dana (bićete obavešteni o datumu isporuke putem mail-a ili telefona). Porudžbine formirane posle 13h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu formirate u petak posle 13h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedeljak.

Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a ili kontakt telefona (pozivom ili sms porukom, ili drugom elektronskom komunikacijom).

Specijalna pogodnost je što je cena dostava za 2 ili više vreća BESPLATNA.

 

Preuzimanje pošiljke

 

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Dexpress koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

 

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

 

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 60 474 22 68 ili putem email-a srbija@nekmar.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena isporuke

Cena dostave je 150,00 RSD, a za kupovinu dve ili više vreća dostava je besplatna

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.