NEKMAR HOLISTIC ULTRAPREMIUM je ono što verujemo da je najbolja hrana za naše četvoronožne prijatelje koje današnje iskustvo, tehnologija i resursi mogu da ponude.

Postoje dva principa kojih se svaki Nekmar proizvod mora pridržavati, prvi je da taj proizvod mora biti nutritivno kvalitetan, a drugi da aktivno podržava zdravlje pasa na potpuno prirodan i holistički način.

LOW GRAIN

Naši recepti sa malo žitarica su fantastična kombinacija vrhunskog mesa (uključujući sveže meso) i smeđeg pirinča koji je, prema našim saznanjima, najbolji izvor ugljenih hidrata u pogledu ishrane i varenja.

 

Svaki “low grain” recept ima dodatak pažljivo odabranog lekovitog bilja koje pruža aktivnu podršku zdravlju pasa.

 

ZDRAVLJE JE SREĆA!

NEKMAR
PUPPY & BABY 0-6 MONTHS

NEKMAR
PUPPY & JUNIOR 1-12 MONTHS

NEKMAR
ADULT SMALL & MEDIUM

NEKMAR
ADULT MEDIUM & LARGE

GRAIN FREE

Tražite hranu bez žitarica za svog psa i insistirate na tome da vaš četvoronožni ljubimac zaslužue najbolje?

 

Izaberite jedan od naših “grain free” recepata, bilo da se radi o štenetu, mladom psu ili odraslom i imajte mirnu savest da činite maksimum za svog ljubimca. Isto kao i naši “low grain” recepti, svi “grain free” recepti takođe sadrže dodatak pažlivo odabranog lekovitog bila kako bi pružili aktivnu potporu zdravlju vašeg psa.

NEKMAR
PUPPY & JUNIOR GRAIN FREE

NEKMAR
ADULT RABBIT & IBERICO

NEKMAR
ADULT SALMON & TROUT

LOW GRAIN MONOPROTEIN

Kada smo stvarali ove recepte nismo želeli da ponudimo samo različiti ukus. Želeli smo da ponudimo rešenje za pse čije se zdravstveno stanje narušava unosom određene vrste belančevina. Odličan je osećaj znati da se proizvod koji se zove JAGNJETINA I PIRINAČ sačinjen upravo od jagnjetine i pirinča!

NEKMAR
ADULT FRESH LAMB

NEKMAR
ADULT FRESH DUCK

NEKMAR
ADULT FRESH TROUT

NEKMAR
PUPPY ROYALE