Opšti uslovi poslovanja

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA NEKMAR BIH.

 

Sve cijene NEKMAR asortimana iskazane su u KM valuti sa uključenom stopom PDV-a od 17 %. Troškovi prijevoza i dostave svih artikala idu na teret NEKMAR BiH, stoga kupci prijevoz ne plaćaju bez obzira na broj kupljenih artikala.
Pošiljke se plaćaju u gotovini u KM valuti, pouzećem shodno izdatom fiskalnom računu i krajnjim maloprodajnim cijenama.
Dali smo najbolji mogući opis i sliku, koja vjerno prikazuje stvarno stanje artikala, u slučaju bilo kakve kolizije, zadržavamo pravo na izmjene i prilagođavanje stvarnom stanju.

 

Isporuke se vrše svake sedmice utorkom i četvrtkom iz centralnog skladišta, a roba je na vašoj adresi u roku od 24 h. Narudžbe zaprimljene do ponedjeljka u 18 h se isporučuju iz skladišta u utorak, a narudžbe zaprimljene do srijede u 18 h se isporučuju iz skladišta u četvrtak.
U slučaju nastanka više sile ili operativnih problema, kontaktirat ćemo vas odmah, te o istom uredno obavijestiti i dogovoriti novi najkraći mogući termin isporuke.
Maksimalno ćemo zaštiti sve vaše lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka BiH, kao i tekućim EU GDPR regulativama.
NEKMAR tim provjerava stanje zaliha, cijene, narudžbe i sve ostale operativne detalje. U slučaju bilo kakvih nesporazuma, kontaktiramo vas i zadržavamo pravo prilagoditi se vašim željama maksimalno u skladu sa pravilima struke i dobrom poslovnom praksom.

 

NEKMAR BiH, vrši dostavu isključivo za područje Bosne i Hercegovine.