BY DOG PEOPLE

Nekmar Pet Nutrition не е создаден на вообичаен начин кога деловно лице или инвестициска компанија одлучува да инвестира во „ПЕТ БИЗНИС“ едноставно затоа што тоа го препорачал нивниот финансиски советник, иако можеби никогаш немале милениче или чувствувале љубов кон животно.

 

Nekmar Pet Nutrition е создаден од еден од најценетите експерти за кучиња во светот, Ивана и Марин Некиќ, сопственици на одгледувачница на америчка акита NEKMAR AKITAS. Откако неколокупати ги освоија светските и европските титули со своите сакани акити, ова динамично дуо реши да го сподели своето знаење и да им се оддолжи на животните. Затоа нашиот слоган е „BY DOG PEOPLE FOR DOGS AND THEIR PEOPLE“.

КОНЦЕПТ НА НЕКМАР

Ние веруваме во моќта на знаењето, образованието и препораките. Имајќи го ова предвид, дистрибуцијата и продажбата на производите на Nekmar Pet Nutrition е дозволена исклучиво преку професионалци „HANDS ON“ кои се занимаваат со животни во секојдневната пракса.

 

Овој концепт е дизајниран како и би се осигурало дека адекватен производ секогаш се препорачува со оглед на реалните потреби на секое одделно животно и без оглед на профитот, буџетот или ТВ рекламата.

НАШАТА ЦЕЛ

Да ги понудиме најдобрите производи за домашни миленици ширум светот, не само за да ги задоволат нивните нутриционистички потреби, туку и за поддршка на нивното здравје, изглед и долговечност