Производите АСТОН се целосна и урамнотежена исхрана за кучиња. Рецептите се изработени од високо квалитетни состојки, богати со протеини, витамини и минерали за да овозможат вашето домашно милениче да биде „FIT“.

 

Прегледувајќи ги рецептите на АСТОН, ќе најдете различни извори на протеини, па дури и комбинации на истите за да ја направите храната што е можно подобра за вашиот пријател со четири нозе.

SUPERPREMIUM

Ако сакате да му дадете на вашето куче „тој мал додаток“ во однос на вкусот и квалитетот, тогаш ова се рецептите што ги барате.

ASTON Supreme Adult Taste Of Country содржи 40% дехидрирано месо (комбинација од 3 различни видови).

Повеќе од 4000 Kcal / kg го прават овој рецепт омилен меѓу активните и работните кучиња.

ASTON SUPREME
ADULT TASTE OF COUNTRY

ASTON SUPREME
ADULT OCEAN & COUNTRY

ASTON SUPREME
PUPPY TASTE OF COUNTRY

ASTON SUPREME
PUPPY AND JUNIOR CHICKEN

HIGHPREMIUM

Изберете еден од овие производи што ги задоволува дневните потреби на кучињата. Овие рецепти се балансирани за да ги задоволат нутритивните потреби, а истовремено даваат голема вредност за парите.

ASTON 
ADULT COMPLETE

ASTON 
LAMB ADULT COMPLETE

ASTON 
SKIN & COAT FISH ADULT