Информации за испорака

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА

 

Производите нарачани во оваа Интернет Продавница ќе ви бидат испорачани преку пошта или преку курирска/доставна служба.

 

Пресек на нарачките правиме секој работен ден во 16 часот и истите ги испорачуваме следниот  ден.

Ќе ви се јават од доставната служба на телефон да се договорите околу превземањето на пратката.

 

Што значи дека, нарачаните производи ќе ви бидат испорачани во период од 2-3 дена од денот на нарачувањето во зависност од вашата локација. Ако производот е во моментот на залиха, ќе го добиете во период од 2-3 дена, по нарачувањето. Ако производот не може да ви биде испорачан, ќе бидете контактирани со употреба на податоците кои сте ги специфицирале во нарачката.

 

По правило (default) производите ги праќаме во оригинално неотворено фабричко пакување, освен ако не е претходно поинаку договорено со клиентот.

 

Производите може да ги платите при приемот на домашна адреса или во локалната пошта во готовина.

 

Правило на интернет продавницата  е пред испорака сите нарачки да се потврдуваат телефонски или со испраќање на СМС порака, императивно е со нарачката да оставите телефон на кој ќе бидете достапни, а откога ќе ви ја испратиме нарачката, на истиот телефон ќе ве побара и курирот (кога нарачката ќе пристигне во вашиот регион) за да се договорите околу превземањето на истата.

 

Со самото користење на сајтот (правење нарачка) од NEKMAR.EU/MK автоматски се сложувате со овие правила.