NEKMAR HOLISTIC ULTRAPREMIUMе, според наше искрено верување, најдобрата храна за нашите четириножни пријатели што денешните знаења, технологија и ресурси можат да ги понудат.

Секој производ на Некмар мора да исполнува два услови, првиот е дека производот мора да биде нутриционистички квалитетен и вториот е дека мора да обезбеди активна здравствена поддршка на природен и холистички начин.

LOW GRAIN

Нашите рецепти за „LOW GRAIN“ се фантастични комбинација на високо квалитетно месо (свежо месо е вклучено во секој рецепт) и кафеав ориз, што според нас е најдобриот достапен извор на јаглехидрати во однос на неговите хранливи вредности и придобивки од дигестивниот систем.

 

Секој рецепт за „low grain“ има додаток на внимателно избрани билки кои овозможуваат активна здравствена поддршка.

 

ЗДРАВЈЕТОЕ СРЕЌА!

NEKMAR
PUPPY & BABY 0-6 MONTHS

NEKMAR
PUPPY & JUNIOR 1-12 MONTHS

NEKMAR
ADULT SMALL & MEDIUM

NEKMAR
ADULT MEDIUM & LARGE

GRAIN FREE

Барате храна без житарки за вашето куче и инсистирајте на тоа дека вашето четириножно милениче го заслужува најдоброто?

 

Изберете еден од нашите рецепти „grain free“ без разлика дали станува збор за кученце, младо куче или возрасно куче и имате чиста совест да направите максимум за вашето домашно милениче. Исто како и нашите рецепти со ниско жито, сите рецепти без житарки исто така содржат додавање на внимателно избрани билки за активно да го поддржат здравјето на вашето куче.

NEKMAR
PUPPY & JUNIOR GRAIN FREE

NEKMAR
ADULT RABBIT & IBERICO

NEKMAR
ADULT SALMON & TROUT

LOW GRAIN MONOPROTEIN

Кога ги создадовме овие рецепти, не сакавме само да понудиме различен вкус. Исто така, сакавме да понудиме решение за кучиња чие здравје е нарушено со внесувањето на одреден вид протеини. Се чувствува одлично кога се знае дека производот наречен LAMB & RICE е составен од јагнешко и ориз!

NEKMAR
ADULT FRESH LAMB

NEKMAR
ADULT FRESH DUCK

NEKMAR
ADULT FRESH TROUT

NEKMAR
PUPPY ROYALE